Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu 100 statečných - Host č. 51 - Jaroslav Svěcený 07.06.2014

Audiokniha 100 statečných - Host č. 51 - Jaroslav Svěcený 07.06.2014

Obrázek podcastu Doktor Marcus a jeho rod

Doktor Marcus a jeho rod

Historický příběh z prostředí slavné berlínské nemocnice Charité. Napsal Jaroslav Dietl, rozhlasová úprava a režie Jaroslav KodešPo úspěšném televizním seriálu Nemocnice na kraji města dostal Jaroslav Dietl v roce 1980 od východoněmecké televize nabídku, aby napsal po

Obrázek podcastu Líheň I. – Smrt zrozená v Praze

Líheň I. – Smrt zrozená v Praze

První díl této zběsilé akční jízdy byl recenzenty přirovnáván jak k filmům o nesmrtelném Rambovi, tak i ke knihám Jiřího Kulhánka, dalšího krále české akční školy. Slečna Marika a její tým složený z nejdrsnějších mužů, jaké jí mohl přidělit snad jen Osud, rozjíždí v Pra

Obrázek podcastu Pohádky z Pastelky

Pohádky z Pastelky

Seznam pohádek v podání Jitky Molavcové. Nejprodávanější pohádky BMS.

Obrázek podcastu Misantrop

Misantrop

Slavná Molierova komedie o zásadovém muži, který opovrhuje povrchní, bezduchou, pokryteckou společností, holdující lacinému pozlátku, ale zároveň vášnivě miluje ženu, která je přímo ztělesněním všeho toho, co on nenávidí. Režie Miroslav Jareš. Osoby a obsazení: Alcest

Obrázek podcastu Nelituju ničeho

Nelituju ničeho

LŽEME. ZRAŇUJEME. MILUJEME. Morgan Grantová si nepřeje nic jiného, než aby její šestnáctiletá dcera Clara neopakovala tytéž chyby, kterých se v mládí dopustila ona sama. Vdala se příliš mladá a otěhotněla velmi brzy. Své sny musela odložit na neurčito a pro Claru si př

Obrázek podcastu Poutník a voda

Poutník a voda

Křesťanské Velikonoce jsou plné symbolů. Jedním z nejdůležitějších je voda, která je symbolem života. U pramene potoka Brusnice v Břevnově si o Velikonocích r. 2000 povídali nejen o vodě tehdejší převor Prokop Siostrzonek se vzácnými hosty: Ivanem Medkem, Janem Sokolem

Obrázek podcastu Poslední království

Poslední království

Strach snad dokáže muže ovlivnit, ale sebedůvěra bojuje proti strachu. Uhtred z Bebbanburgu přišel na svět v 9. století, kdy jeho rodnou Británii pustošily vpády loupeživých vikingů. Jeho život se obrátil naruby poté, co jeho bratra i otce, northumbrijského velmože, zab

Obrázek podcastu Ďábel v zrcadle

Ďábel v zrcadle

Pokračování úspěšné série Juraje Červenáka. Špioni biskupa Khlesla jsou na stopě protestantského spiknutí, jehož cílem je likvidace nejvyšších katolických hodnostářů. Obětí prvního útoku se stane sám arcivévoda Matyáš Habsburský. Ďábel v zrcadle je dalším dílem oblíbené

Obrázek podcastu Nepil: Já Baryk a další dva příběhy

Nepil: Já Baryk a další dva příběhy

Tři příběhy z pera Františka Nepila v interpretaci Františka Filipovského, Františka Kovaříka, Ivanky Deváté a dalších Já Baryk - jedná se o příběhy dobromyslého psa Baryka a zvířátka, se kterým se potká v určitém měsíci ve svém okolí. Je to vyprávění plné veselých i na

Obrázek podcastu Střepiny v trávě

Střepiny v trávě

Vydavatelství Tebenas ve spolupráci s Igorem Barešem pokračuje v kompletaci díla legendárního českého scénaristy a spisovatele Vladimíra Körnera. Po Zániku samoty Berhof, Životu za podpis a Psí kůži přichází se čtvrtým počinem - autorovou prvotinou Střepiny v trávě. Vyš

Obrázek podcastu Zachovajte si bystrosť

Zachovajte si bystrosť

Úžasný vedecky podložený návod, ako si natrvalo udržať zdravú a mladú myseľ. Pravdepodobne robíte všetko možné, aby ste boli fit a udržali si zdravé telo, ale čo robíte pre svoj mozog? Je vôbec možné zachovať si v každom veku mladú a bystrú myseľ? Donedávna si dokonca a

Obrázek podcastu Sólo pro bílého králíka

Sólo pro bílého králíka

Luba Skořepová v monodramatu o ženě, která bilancuje svůj dosavadní život, srovnává své notně idealizované první manželství s prozaickým soužitím se stávajícím partnerem.Ve své divadelní podobě pod názvem Robertovi s láskou měla hra premiéru v květnu 1989 v pražské Viol

Obrázek podcastu Aktivně – Němčina na každý den

Aktivně – Němčina na každý den

Poslechová učebnice obsahuje celkem 25 hodin interaktivních poslechových cvičení, které Vám umožní procvičit a upevnit již získané znalosti slov a frází. Cvičení „Rozuměj“ se zaměřuje na porozumění základních údajů zachycených informací podávaných rodilými mluvčími. Cvi

Obrázek podcastu Kvantová revoluce: Jak kvantové počítače změní svět

Kvantová revoluce: Jak kvantové počítače změní svět

Přejme kvantové fyzice. Slabý je jen ten, kdo v sebe ztratil víru, a malý ten, kdo zná jen malý cíl. Kvantové počítače, jejichž slibný vývoj pošle už brzy mikročipy i s Mooreovým zákonem na penzi mezi technologické dinosaury, mají šanci zásadně proměnit krajinu naší kaž

Obrázek podcastu Ptáci, zvířata a moji příbuzní

Ptáci, zvířata a moji příbuzní

Magické, poučné a samozřejmě velmi humorné vyprávění. Kniha Ptáci, zvířata a moji příbuzní je volným pokračováním světoznámé knihy O mé rodině a jiné zvířeně. Magické, poučné a samozřejmě velmi humorné vyprávění. Gerald Durrell prožil pět let svého dětství na Korfu. Prá

Obrázek podcastu Jak přežít dračí bouři

Jak přežít dračí bouři

Na začátku to vypadá jen jako drobná nepříjemnost – Škyťák se musí zúčastnit plaveckého závodu v ledové vodě, který patří mezi tradiční vikinské kratochvíle. Potom se ale věci jako vždy trochu zvrtnou… Škyťák má tři měsíce, pět dní a šest hodin na to, aby svedl souboj

Obrázek podcastu Německá konverzace

Německá konverzace

Německá konverzace: Cestujete často do Německa či Rakouska? Tento kurz je určrn pro mírně a středně pokročilé uživatele, kteří chtějí zlepšit úroveň komunikace při cestování. Skládá se z okruhů: pozdravy, představování, restaurace, rozhovor se zahraničním návštěvníkem,

Obrázek podcastu 66 poviedok na večery a noci

66 poviedok na večery a noci

Kniha 66 poviedok na večery a noci je šiestou zo série 7 kníh, ktoré spolu obsahujú 400 mystických poviedok. V tejto sérii sú krátke z nich, ich dĺžka je 6 až 8 strán. Všetky sú zoradené od kratších po dlhšie. Najznámejšie z nich sú = 50*/ Popoluška, 57*/ Janko a Marien

Obrázek podcastu Sestry B.

Sestry B.

Osudy Lídy Baarové a Zorky Janů Odlišnější sestry by člověk těžko pohledal… Lída průbojná, živelná tmavovláska. Zorka křehká, věčně pochybující blondýnka. A obě zasvětily život herectví. Příběh Lídy Baarové je obecně známý. Její mladší sestra si hledala cestu k umění k

Obrázek podcastu Cristóbal Colón

Cristóbal Colón

Poslechněte si o životě a o cestách Kryštofa Kolumba ve španělštině. Dozvíte se, jak se díky svému neuvěřitelnému úsilí a houževnatosti vypracoval ze syna janovského tkalce až na admirála moří a oceánů, místokrále a generálního guvernéra všech ostrovů a pevnin, jež obje

Obrázek podcastu Sekyra

Sekyra

„Čtenáři moje psaní hodnotí různě dobře, ale nejčastěji slýchám, že Sekyra byla nejlepší. (...) Teď jsem si Sekyru musel přečíst v korektuře, a nechtělo se mi do toho. Čekal jsem nudu, jelikož to všecko přeci znám. Ale já jsem se divil! Já jsem to už zas neznal! A divil

Obrázek podcastu Lenochovy myšlenky

Lenochovy myšlenky

Lenochovy myšlenky jsou pokračováním humorně laděných zamyšlení Jalové nápady lenivého člověka. Klapkův postřeh a vtip tentokrát míří takříkajíc do vlastních řad, když podrobují trefné kritice to, co je Angličanům tak drahé - střídmý a racionální úsudek J. K. Jerome se

Obrázek podcastu Nezval recituje Nezvala

Nezval recituje Nezvala

Původní EP album 0 88 0525 "Nezval recituje Nezvala" vydal Suprahon v roce 1960 - nyní titul s básněmi Na břehu řeky Svratky, Divoké husy, Sbohem a šáteček a Neznámá ze Seiny vychází v původní sestavě poprvé digitálně.

Obrázek podcastu Zpověď inkvizitora

Zpověď inkvizitora

Zapomeňte na KLADIVO NA ČARODĚJNICE, teď je tu ZPOVĚĎ INKVIZITORA! Ponurý román odkrývá pozadí šumpersko-losinkých čarodějnických procesů na konci temného 17. století z pohledu jednoho z inkvizitorů, Františka Ferdinanda Gaupa. Vraždy, krádeže, smilstvo. Muž, který ochu