Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu 100 statečných - Host č. 29 - René Kujan 07.06.2014

Audiokniha 100 statečných - Host č. 29 - René Kujan 07.06.2014

Obrázek podcastu Váš kapesní terapeut

Váš kapesní terapeut

>> „Nezbytná audiokniha pro každého, kdo chce porozumět sám sobě a vztahům s ostatními.“ << >> Proč setrvávám v problematickém partnerství? Jak to, že mi zase ruply nervy? Co se to se mnou děje?

Obrázek podcastu Hluboká relaxace

Hluboká relaxace

Hluboká relaxace je technika řízené relaxace spojená s pozitivním programováním mysli zaměřená na nácvik hlubokého uvolnění, které se blíží stavu lehké hypnozy. Je vhodná zejména pro posluchače, pro které je těžké novodit stav uvolnění. Ve stavu hlubokého uvolnění je vě

Obrázek podcastu Medovníček detektivem + Medovníček a Medulka

Medovníček detektivem + Medovníček a Medulka

MEDOVNÍČEK DETEKTIVEM Oblíbený skřítek Medovníček se opět vrací tentokrát jako detektiv, který musí v lese, kde bydlí, pomáhat s řešením záhadných případů všem zvířátkům a někdy i lidem. Pátrá třeba po ztracené víle Hanulce, zachraňuje ježici Bělinku nebo se střetne se

Obrázek podcastu Motýlek

Motýlek

Francouz Henri Charrière byl v roce 1931 nespravedlivě odsouzen za vraždu na doživotí, strávil dvanáct let v trestanecké kolonii na Ďábelských ostrovech, uprchl a dvacet let poté popsal svůj příběh v bestselleru, jehož filmová verze se Stevem McQueenem v titulní roli ob

Obrázek podcastu Moje teta, tvoje teta

Moje teta, tvoje teta

Netrpělivě očekávaný závěrečný díl špionážního thrilleru Kamila Pešťáka právě přichází. Když v roce 2020 vyšla první část zvukové verze chystané tetralogie KDYŽ SE KRUH UZAVŘEL, vzbudila u posluchačů obrovský ohlas. Tajemný příběh, odehrávající se v Dolomitech a v zápa

Obrázek podcastu Černý telefon a další příběhy

Černý telefon a další příběhy

Smutné, děsivé, zvláštní, dojemné, zábavné a někdy dokonce sladké… Opuštěný psací stroj, jehož majitel náhle zemřel. Nádherná dívka, která čeká v přítmí kinosálu, líbá jako božská Marilyn a ví všechno o filmech i smrti. Nafukovací kluk, co se mezi spolužáky stane obětí

Obrázek podcastu Erasmus Rotterdamský: Chvála bláznivosti

Erasmus Rotterdamský: Chvála bláznivosti

Z komentáře k původnímu LP albu 0 18 0760 Erasmus Rotterdamský Chvála bláznivosti vydanému v Supraphonu v roce 1969 a nyní vycházejícímu poprvé digitálně:...Erasmus se narodil asi roku 1469 v Rotterdamu. Již v mládí si neobyčejnou pílí osvojil bohatství myšlenek starých

Obrázek podcastu Relikvie

Relikvie

Anotace: Rituální vražda, nebo zásah nadpřirozena? Expedice doktora Whittleseyho měla v září 1987 za úkol pátrat po ztraceném kmeni Kothogů. Místo nich však její účastníci nalezli v džungli Amazonie zkázu, a tak po celé výpravě zbylo jen pár beden artefaktů určených k

Obrázek podcastu Karanténa

Karanténa

Londýn je epicentrem globální pandemie. Zákeřný virus si vyžádal už tisíce mrtvých. V izolovaném městě bují násilí a nepokoje, na dodržování zákazu vycházení dohlíží armáda. Inspektor Jack MacNeil slouží sice ve sboru metropolitní policie poslední hodiny, ale přesto je

Obrázek podcastu Dějepis. Album pro dějepis na ZDŠ - Husitství

Dějepis. Album pro dějepis na ZDŠ - Husitství

Původní LP album DM 15290 "Dějepis. Album pro dějepis na ZDŠ" vydal Supraphon v roce 1966 - nyní titul vydáváme poprvé digitálně. Ač jsou jistě dnešní hodiny dějepisu odlišné od dob vydání alba, snímky na něm pužité však mohou i dnes dnešním žákům ba i učitelům s dějepi

Obrázek podcastu Cestou špendlíků nebo jehel

Cestou špendlíků nebo jehel

Vesnický román, který chcete číst v bezpečí města aneb hororová atmosféra v poetickém vyprávění. Temný příběh manželů Bohumily a Bohumila odkazuje svou temnotou a dusivou atmosférou na Erbenovu Kytici. Manželé Bohumil a Bohumila Novotní hledají v Podlesí, malé vesnici v

Obrázek podcastu Pohádka loupežnická (1990)

Pohádka loupežnická (1990)

Oblíbená dramatizace jedné z nejznámějších pohádek ze sbírky Karla Čapka Devatero pohádek. "Strašně rád jsem měl třeba Pavlíčkovu dramatizaci Čapkovy Loupežnické pohádky...." režisér Jiří Horčička.

Obrázek podcastu Tam uvnitř něco je

Tam uvnitř něco je

Něco v té knížce číhá aneb Budete se bát! Hororové básničky zabydlené podivnými příšerami a bizarními představami, slovními hříčkami a nečekanými pointami jsou knižním debutem Tomáše Peřiny, autora s velkou imaginací. Zlé nemluvně jak podlý vrah se plíží mezi stíny a ší

Obrázek podcastu Moc

Moc

Keby ste sa z ničoho nič ocitli v mocenskej pozícii, odolali by ste nutkaniu napchať si vrecká či pomstiť sa svojim nepriateľom? Je pravda, že moc korumpuje? Rodia sa ľudia ako tyrani, alebo sa nimi stávajú? Sú defraudanti a policajti, ktorí zavraždia väzneného, výsledk

Obrázek podcastu Koruna hadího krále

Koruna hadího krále

Malovaná škatulička ukradená ježibabě, královská koruna uzmutá hadímu králi, poklady z podzemí, to všechno má pometlář alias baron z Koštěberku na svědomí, a přece ho má Anička ráda. Jen kvůli němu pátrá po zázraku, který by ho dokázal přesvědčit, že vše čeho se člověk

Obrázek podcastu Jemčinská bestie

Jemčinská bestie

Syrový, tajemný, do poslední stránky napínavý příběh „holky z pasťáku“, která při svém dramatickém útěku z výchovného ústavu zneužije dobroty staré a nemocné ženy, se kterou se náhodně setká v nemocnici. Dívka však netuší, že právě sedla na lep prohnané jemčinské bestii

Obrázek podcastu Divné děti a smutná kočka

Divné děti a smutná kočka

Co když ta smutná kočka patří opravdické čarodějnici? Prázdniny jsou už pomalu na odpis, ale na Milu s Petrem ještě čeká pořádné srpnové dobrodružství. Milini rodiče si totiž pronajali chalupu na venkově, kde dvojice svérázných kamarádů narazí na pár podobně „divných“

Obrázek podcastu Záhada domu Marwicků

Záhada domu Marwicků

Žiju vedle domu, kde straší. Začala jsem mít podezření, že je s gotickým domem něco v nepořádku, když jeho rodina prchla uprostřed noci, děti s křikem a matka uplakaná. Nikdy se nevrátili, aby si odvezli nábytek. Žádná rodina tam nezůstane dlouho. Zvířata se tomu místu

Obrázek podcastu Jak vycvičit draka

Jak vycvičit draka

Jak se stát největším vikingským hrdinou všech dob? Můžete se jím prostě narodit. Může vám to zákulisními intrikami zařídit vaše babička. Nebo se k tomu můžete dopracovat vlastní pílí jako Škyťák Šelmovská Štika III., známý válečnický náčelník kmene Chlupatých chuligánů

Obrázek podcastu Prokletí hradu Mydlovar

Prokletí hradu Mydlovar

Na nově budovaném hradu Mydlovar, vystavěném ve druhé polovině 13. století, dochází k podivnému úmrtí oblíbeného psa hradního pána. Pan Jan se s jeho smrtí nehodlá tak snadno smířit, chce odhalit viníka, aby ho mohl náležitě potrestat. Jeho vypátráním je pověřen Martin,

Obrázek podcastu Múdry zlatník

Múdry zlatník

Audiokniha Múdry zlatník – obsahuje 2 dramatizované rozprávky Múdry zlatník a Ako sa Janík učil latinu, ktoré na motívy rozprávok Boženy Němcovej napísala Ľuba Vančíková.

Obrázek podcastu Se žlutou hvězdou v prázdném kupé

Se žlutou hvězdou v prázdném kupé

Věnováno mojí mamince a dalším šesti milionům těch, kteří zahynuli. Bylo jí necelých 16 let, když stála před nacistou a lékařem Josefem Mengelem v Osvětimi. Rozsudek smrti nad ní sice nevynesl, ale nad mámou ano. Autentický příběh jedné z posledních žijících pamětnic O

Obrázek podcastu Mizera

Mizera

Krutý, chladnokrevný… Cillian Fitzpatrick pro média je TÍM PADOUCHEM. Pro mě je to muž, který mi zachránil život. Nyní potřebuju, aby pro mě udělal ještě jednu malou laskavost – vyplatil mě z problémů, do kterých mě uvrhl můj manžel. Cillian ovšem nedělá laskavosti zad

Obrázek podcastu Muž, který si pletl manželku s kloboukem

Muž, který si pletl manželku s kloboukem

Lidský mozek je fascinující vesmír. Skutečné příběhy pacientů slavného amerického neurologa. Autor líčí jejich nemoci i odlišnosti s neobvyklou mírou empatie. Kdy si začnete plést manželku s kloboukem? Tehdy, když váš mozek ztratí schopnost rozpoznávat detaily a všechny