Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu 100 statečných - Host č. 29 - René Kujan 07.06.2014

Audiokniha 100 statečných - Host č. 29 - René Kujan 07.06.2014

Obrázek podcastu Sokolovo. Vyprávění účastníků bitvy u Sokolova 8.3.1943

Sokolovo. Vyprávění účastníků bitvy u Sokolova 8.3.1943

Původní 2 LP album 1218 0561 s vyprávěním účastníků bitvy u Sokolova 8.3. 1943 vydal Supraphon v roce 1982 - nyní titul vychází poprvé digitálně.

Obrázek podcastu Hunger Games - Vražedná pomsta

Hunger Games - Vražedná pomsta

Jste hladoví po dalším strhujícím čtení? Napínavý příběh dobrodružství, útlaku a romantiky pokračuje! Katniss dosáhla vítězství v Hladových hrách aktem vzdoru proti všemocnému Kapitolu a jeho krutým pravidlům. Katniss s Peetou očekávají pomstu mocných. Překvapivé výsled

Obrázek podcastu Večer, kdy nás opustil

Večer, kdy nás opustil

JEDNA NOC. JEDNO TAJEMSTVÍ. CELÝ ŽIVOT VE LŽI. Nořin otec Liam byl muž mnoha tváří. Pro veřejnost obdivovaný hotelový magnát, jehož luxusní resorty patřily k nejvyhledávanějším na světě. Pro své tři bývalé manželky milující, byť citově uzavřený partner, který si pečlivě

Obrázek podcastu Příběhy Malého Tibetu

Příběhy Malého Tibetu

Tato audiokniha vás vezme na dalekou cestu do Malého Tibetu. Tam v Himálajích leží pro nás, středoevropany, docela jiný svět. Ale možná někdy máme až idealistické představy o tom, jak tam žijí mniši i obyčejní lidé. A život se rychle mění. Tam, kde ještě nedávno nebyla

Obrázek podcastu Tahle kniha vám možná zachrání život

Tahle kniha vám možná zachrání život

{'cs': 'Všichni chceme být zdravější, silnější a žít déle, ale jak toho dosáhnout?\n\nOd stresu po nasycené tuky, veganství, vitamíny… Tahle kniha vám možná zachrání život odhaluje módní trendy, prodírá se matoucími statistikami a děsivými titulky. Najdete v ní pravdu o

Obrázek podcastu Nezval: Divoké husy, Sbohem a šáteček / Seifert: Hora Říp, Básník a jiná řemesla

Nezval: Divoké husy, Sbohem a šáteček / Seifert: Hora Říp, Básník a jiná řemesla

Původní EP album s básněmi Divoké husy a Sbohem a šáteček VÍTĚZSLAVA NEZVALA (*26.5.1900 – †6. 4.1958) a Hora Říp, Básník a jiná řemesla JAROSLAVA SEIFERTA (*23.9.1901 – † 10.1.1986) vydal Supraphon v roce 1958 - nyní titul vydáváme poprvé digitálně.

Obrázek podcastu Werich, Horníček: Předscény

Werich, Horníček: Předscény

Základním jevištním projevem ve všech hrách Osvobozeného divadla Jiřího Voskovce a Jana Wericha byly od dob Vest Pocket Revue vždy předscény. Tehdy vznikly náhodou, aby se rychle zabavilo publikumklábosením dvou komiků před oponou, než se vyřeší problém na jevišti. Úspě

Obrázek podcastu Kalendář

Kalendář

Kniha s vybranými novinovými sloupky z let 1920-24 Kalendář vyšla poprvé po smrti Karla Čapka v roce 1940. V těchto sloupcích se Karel Čapek představuje jako skvělý pozorovatel. Všímá si všeho - proměny krajiny během čtyř ročních dob, zvířat i hmyzu, vůně domu, železnič

Obrázek podcastu Rozhovor se Zuzanou Růžičkovou nad její nahrávkou Goldbergovských variací

Rozhovor se Zuzanou Růžičkovou nad její nahrávkou Goldbergovských variací

Rozhovor Vladimíra Šefla s cembalistkou Zuzanou Růžičkovou při poslechu její nahrávky Goldbergovských variací J. S. Bacha. Pořad byl natočen v roce 1979.Zuzana Růžičková (1927-2017), česká klavíristka, cembalistka a hudební pedagožka. V letech 1945 až 1947 studovala v P

Obrázek podcastu Tajuplný ostrov

Tajuplný ostrov

Na mapě ho nenajdete. A přece ho všichni znají. Jeden z nejznámějších románů Julese Verna je plný napětí, dobrodružství a gentlemanství. Pro současné čtenáře jej převyprávěl Ondřej Neff. „Stoupáme, nebo klesáme?“ „Něco horšího, pane Smithi! Padáme!“ Slova, která zná

Obrázek podcastu Ano, jsem robot

Ano, jsem robot

Píše se rok 2032 a na Měsíci, na osmé translunární dálnici nedaleko kráteru Collin, došlo k události, která odporuje všem fyzikálním zákonům. Co se vlastně stalo, se bude snažit vypátrat zpravodaj agentury Zprávy dne, který bude o svých zjištěních neprodleně informovat

Obrázek podcastu Za Čínu spravedlivější

Za Čínu spravedlivější

Můj zápas jako právníka s největším komunistickým státem světa. „Uvěřitelné příběhy můžete napsat. Neuvěřitelné se musejí stát.“ Narodil se v jeskyni, čas mu napovídaly jen hvězdy. A přesto se Kao Č’-šeng dokázal přes veškerou nepřízeň osudu stát jedním z nejlepších p

Obrázek podcastu Tři

Tři

„Jmenuju se Virginie. Z těch tří dnes se mnou mluví jen Adrien. Nina mnou opovrhuje. S Étiennem už nechci nic mít já. Přesto mě od dětství fascinují. Nikdy jsem k nikomu nebyla tak pevně připoutaná jako k těm třem.“ 1986. Adrien, Étienne a Nina se potkají na základce. O

Obrázek podcastu Neklidný muž

Neklidný muž

Už zase bojuje sám se sebou, bolestněji než dřív. Ovšem buldoci se nevzdávají! Se šedesátkou se na práh Kurtova domu dostavilo stáří a drze se ptá, jestli je přichystaný. Někdejší samotářský šéf ystadské kriminálky, přežívající v Löderlupu jen se svým psem, čelí návalům

Obrázek podcastu Čapek: Matka. Hra o 3. dějstvích

Čapek: Matka. Hra o 3. dějstvích

Původní LP album 1118 4581 Karel Čapek Matka vydal Supraphon v roce 1985 - nyní titul vychází poprvé digitálně. "Tak mě vyložte, proč zrovna já, proč jsem to vždycky jenom já, po celé dějiny světa jsem to jenom já, já máma, já ženská, co musí tak hrozně platit za vaše

Obrázek podcastu Patnáctiletý kapitán

Patnáctiletý kapitán

Děj Verneova Patnáctiletého kapitána se neodehrává dvacet tisíc mil pod mořem, na Měsíci ani na kometě letící hlubokým vesmírem neznámo kam. Je to příběh, který se mohl skutečně odehrát, aniž bychom museli do hry osudu zapojit nějaký převratný vynález, jaké se ve Verneo

Obrázek podcastu Skutečná cesta ven

Skutečná cesta ven

„Bylo mi třináct a prvně v životě jsem měl pouta a ruce za zády.“ Předsudky, rasismus, šikana a divoká devadesátá léta. Novinář Patrik Banga vyrůstal v romské komunitě na pražském Žižkově, kde lidé se stejnými kořeny sdíleli dlouho do noci radost ze skvělé hudby, ale ta

Obrázek podcastu Sebeléčba

Sebeléčba

Sebeléčba - audiokniha obsahuje slovem vedenou meditaci, jejíž autorkou je Alita Zaurak. Co vlastně znamená být zdravý? Co znamená léčit se?Skutečně je třeba přenášet zodpovědnost za své zdraví na někoho jiného, jak jsme to doposud často dělali? Pomoc druhých, zkušenýc

Obrázek podcastu Bretaňské poměry

Bretaňské poměry

NEODOLATELNÝ KRIMINÁLNÍ ROMÁN Z LETNÍ BRETANĚ. V malebné pobřežní vesničce je jednoho horkého červencového rána nalezen zavražděný stařičký majitel slavného hotelu. Komisař Georges Dupin, Pařížan přeložený za trest na konec světa, se případu ujímá a v bretaňské letní id

Obrázek podcastu 2024 aneb ÚTĚK Z UNIONIE

2024 aneb ÚTĚK Z UNIONIE

KDOSI NEZNÁMÝ nám poslal rovnou tiskové podklady. Knihu jsme z povinnosti proletěli – A ABSOLUTNĚ NÁS OHROMILA! Jde o senzační satirický román, který čtenáře přenáší do absurdní Kontinentální unie, v němž úřední směrnice diktují vše od vstávání v pět ráno po povinnou „g

Obrázek podcastu Menzel: Míša Kulička v cirkuse

Menzel: Míša Kulička v cirkuse

V druhém dílu zvukové tetralogie o Míšovi Kuličkovi se představí hlavní hrdina v cirkuse. K hrdinům první části - Míšovi Kuličkovi, jeho mamince medvědici Barboře a popletenému strýčkovi Vasilovi - přibývají na tomto nosiči zvířata z cirkusu i půvabná tanečnice, která s

Obrázek podcastu MAVERICK – Pěšec na odpis

MAVERICK – Pěšec na odpis

Jeden z nejlepších tvůrců české fantastiky Miroslav Žamboch přichází s dalším úderným příběhem z jeho oblíbeného žánru fantasy. Rozsáhlá novela „MAVERICK – Pěšec na odpis“ se řadí do úspěšné řady Žambochových knižních „kolibříků“, z níž vám přinášíme již čtvrtý příběh.

Obrázek podcastu Láska ku*evská

Láska ku*evská

Od autora světového bestselleru Odse*te se přichází další audiokniha, tentokrát na téma vztahy a láska. Co stojí za úspěšným a dlouhodobým vztahem? „Láska je trpělivá, láska je slepá. . .“ Dokud není. A pak co? Bez ohledu na to, kolik rad dostaneme nebo jak moc na sobě

Obrázek podcastu Agent JFK – Není krve bez ohně

Agent JFK – Není krve bez ohně

Agent JFK – „Není krve bez ohně“ aneb pokračování největší české fantasy/sci-fi série, tentokrát z „trochu jiné“ bitvy u Slavkova. John Francis Kovář, bývalý kapitán speciálních jednotek, člen úderného týmu Agentury EF se účastní první mise do jiného časoprostoru. Má to

Obrázek podcastu Meditační promluvy 6 - Kundaliní jóga

Meditační promluvy 6 - Kundaliní jóga

Audio nahrávka obsahuje výklad kundaliní jógy a pokyny k jejímu provádění a dále záznam dvou vnitřních pránajám, které byly pořízeny živě na seminářích v Jedlových Kostolanech 2009.