Audiokniha 0 TU - svazek I.

Témata, slova a věty A1, ENG-CZ
Objevte jednoduchý a efektivní způsob, jak se učit angličtinu poslechem. Tato audiokniha vás provede 20 praktickými tématy každodenního života, od rodiny, bydlení a jídla až po cestování, zdraví či volný čas. Každá lekce obsahuje užitečnou slovní zásobu, jednoduché věty…

Někdo cizí v domě
V téhle útulné čtvrti spokojených domovů zůstávají nebezpečné lži uzavřeny za dveřmi… Shari Lapena, autorka thrilleru roku 2017 Manželé odvedle, přichází s dalším rodinným dramatem plným tajemství a nečekaných zvratů, které nikdy nepřestanou překvapovat. Karen a Tom Kru…

Jerome: Tři muži ve člunu
Anglický spisovatel Jerome Klapka Jerome si od svých 21 let psal eseje a krátké humoristické příběhy, které shrnul v roce 1889 do knihy Tři muži ve člunu o cestě několika přátel, plujících po Temži a bavících sebe navzájem nejrůznějšími historkami ze života. Milionů pro…

V práci nemusí být blázinec
Amazon Bestseller #1 ve třech kategoriích O AUDIOKNIZE Nastal čas skoncovat s érou přepracovanosti, chaosu, stresu a otravného „nestíhám“. Obdiv už nesklízí workoholik, ale ten, kdo si při zachování profesionality dokáže v klidu užít své odpolední volno i víkendy a dok…

Anděl smrti
Proč zmizel zeman Smil z Tubože? Oldřich z Chlumu znovu pátrá v tajemných lesích Kokořínska. Na počátku je zmizení zemana Smila z Tubože. Tím to ale zdaleka nekončí. Jaký smysl má erb s harpyjí, kde se nachází Čertova rokle a proč se zjevuje anděl smrti? S Oldřichem z…

Ruka / Wallanderův svět
Desátý díl série případů komisaře Wallandera skrývající novelu a autorův doslov. Po třiceti letech na stejném pracovním místě chce unavený a nevrlý komisař Kurt Wallander konečně něco změnit. Když se mu naskytne příležitost koupit starý statek s rozlehlou zarostlou zahr…

Život víry 2024/02
Život víry 2024/01 – audioverze jediného českého mezidenominačního křesťanského měsíčníku. Čtou Kateřina Hodecová, Daniel Zeman, Lucie Endlicherová, Jakub Lofítek a Bohdana Medřická. Nahráno ve studiu Rádia 7. Z obsahu čísla: * Uzdravit nemocné srdce Evropy – rozhovor…

Pomalá produktivita
>> „Brilantní kniha pro všechny z nás, kdo ztratili víru v tradiční rady o produktivitě, ale přitom touží dělat smysluplné věci.“ — Oliver Burkeman, autor knihy Čtyři tisíce týdnů << ## O knize Nestíháte? Nedaří se vám soustředit na důležité úkoly? Nebo dokonce stojít…

Život víry 2021/7–8
Život víry 2021/7–8 – audioverze jediného českého mezidenominačního křesťanského měsíčníku. Čtou Ludmila Hojková, Daniel Zeman, Kateřina Hodecová, Pavel Hromádka. Nahráno ve studiu Rádia 7. Z obsahu čísla: * téma: Homosexualita a církev „Přitahují mě muži. A manželka.…

Zloději ostatků I.
Martin ze Stvolna si svou statečností nakloní císaře. Ten se jej rozhodne i s Johankou postavit čela poselstva mířící do Svaté země. Martin ze Stvolna v čele poselstva na cestě do Orientu. Rytíř, skvělý trubadúr a příležitostný obchodník s vzácnými ostatky svatých Marti…

Keď prichádza tma
Gramofón, ktorý sám od seba prehlušuje mrazivé ticho prázdnych izbieb. Almara, z ktorej v noci vychádza prízrak, opakujúce sa desivé zvuky. Luster, ktorý svieti kedy sa mu zachce. Zvončeky, ktoré zvonia, akoby chceli čosi povedať a všadehroziace nebezpečentvo... To je s…

Policajná chobotnica
"Tretia audiokniha bývalého policajného plukovníka Petra Šlosera nás zavedie do roku 2017, keď sa odohrá vražda bosa jednej z najsilnejších bratislavských zločineckých skupín. Zároveň autor poodhalí ďalšie tajomstvá zo zákulisia policajnej práce. Čestní policajti pod ve…

Spánek rozumu plodí příšery
Pandemie koronaviru přináší záplavu otázek, ale málo jasných odpovědí. Komu věřit, když je všude plno „odborníků“? Může virus zemřít? A jak se z virů chcípáčků stávají světoví šampióni? Jak bude probíhat očkování proti covid-19? Máme se obávat silného státu? Pandemie k…

Život víry 2021/1
Život víry 2021/1 – audioverze jediného českého mezidenominačního křesťanského měsíčníku. Čtou Kateřina Hodecová, Ludmila Hojková, Štěpán Matuška. Nahráno ve studiu Rádia 7. Z obsahu čísla: * téma: Být v síti a nezaplést se Jaké příležitosti a nebezpečí nám přináší d…

Broučci
Nejnovější audioverze jednoho z nejoblíbenějších děl české dětské literatury, legendárních příhod Broučka, Berušky, kmotřičky Janinky a dalších hrdinů. Pohádkové vyprávění o rodině a přátelích neposlušného svatojánského Broučka bydlícího za potokem pod jalovcem i s tatí…

Obrazy ze Šumavy
„Jsem synem svých domovských lesů, miluji jejich drsnou přírodu … a to celou silou své duše.“ Karel Klostermann. „Obíral-li jsem se ve svých pracích převážně Šumavou, stalo se tak proto, že ji znám snad lépe než kdo jiný; přírodu, kraj, lid, z něhož jsem vyšel a s nímž…

Zaparkuj a jeď - železnicí Vysočinou
Vydejte se s námi vlakem. Při stejnoměrném klapání kol se pěkně poslouchá a je-li průvodcem člověk, který znal snad každé nádraží, každý pražec, každou odbočku - můžeme odkrýt krásné kouty naší země, které by nám jinak třeba zůstaly utajeny. Tím zasvěceným je ing. Jan Z…

Bezouška: Noví hrdinové okamžiku
Z komentáře Bohumila Bezoušky k původnímu 2LP albu 1218 0661 "Noví hrdinové okamžiku" vydanému Supraphonem v roce 1985 a nyní vycházejícímu poprvé digitálně: Nebyla to jen snaha přispět k oslavě 100. výročí otevření Národního divadla, co mě přivedlo k myšlence napsat po…

Sedmilhářské střípky 2
Mnozí mají dosud v paměti populární rozhlasový cyklus Sedmilháři, ve kterém známé osobnosti kulturního života vyprávěly úsměvné příhody ze svého okolí. K "sedmilhářům" patřil tehdy i Vladimír Kalina, který po letech přichází s novými historkami o lidech známých ale i ne…

Pohádky tisíce a jedné noci 41-50
Pohádky tisíce a jedné noci - pátá část výběru z mimořádně úspěšného rozhlasového cyklu z let 1995 - 1998. Vypravují Hana Maciuchová a Josef Somr.

Tekuté krystaly
Tvrdili mi, že jsem ho zastřelil. Ovšem vymazali mi paměť čtyři měsíce dozadu, takže kdoví jestli. Soud se tím ale moc nezabýval. Byl jsem to já. Záznam z mého procesoru implantovaného v mozku byl zcela jednoznačný. Měl jsem toho blba v zaměřovači své ostřelovací pušky…

Nechtění
Z rychlíku X-2000, který přijel na stockholmské hlavní nádraží, zmizela malá holčička. Policie začne brzy podezřívat jejího otce, na jehož dopadení vynaloží veškeré síly. Na jiném místě ve Švédsku se zatím před mužem, kterého zpočátku považovala za svého vysněného princ…

Žalář nejtemnější
Sugestivně napsaná psychologická povídková kniha vypráví o pohledném mladém muži, který je pedantský a velice žárlivý. Je žalářem jeho slepota nebo pochyby? Vychutnejte si klasiku z pera Ivana Olbrachta a posuďte sami.

Sedm principů spokojeného manželství
Máte-li v manželství či vztahu potíže (nebo je má někdo ve vašem okolí), případně se jen chcete „pojistit“ proti tomu, aby se vám vztah postupně neproměnil v nevyrovnané, prázdné a stresující soužití, je tato audiokniha přesně tím řešením, které hledáte. Audiokniha Sed…

Vražedná naděje
{'cs': 'Detektiv Madison Harperová se těší na Den díkůvzdání, který po letech strávených ve vězení konečně zase oslaví se svým synem. Ale ani jí, ani městečku Lost Creek není poklidný sváteční den dopřán. V domě na okraji města je totiž bez známek života nalezena Terri …