Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Dnes

29. 11. 2025, svátek má Zina, zítra Ondřej

+ 26:22
Obrázek epizody Alex a host: Alena Mihulová: Když nerozumím scénáři, přichází na řadu režisér

Alex a host: Alena Mihulová: Když nerozumím scénáři, přichází na řadu režisér

14. 12. 2023

26 min

+ 43:01
Obrázek epizody Nejlepší seriály roku 2023. Vyberte si mezi boháči, vražedkyní, samurajem a upírky

Nejlepší seriály roku 2023. Vyberte si mezi boháči, vražedkyní, samurajem a upírky

14. 12. 2023

16 min

+ 1:31:55
Obrázek epizody Vizitka: Režisér Bohdan Karásek: V dospívání jsem chtěl být hudební skladatel, je to nejlepší věc na světě

Vizitka: Režisér Bohdan Karásek: V dospívání jsem chtěl být hudební skladatel, je to nejlepší věc na světě

17. 1. 2024

48 min

+ 2:26:55
Obrázek epizody Blízká setkání: 1. část: Petráček, Hollý, Hogenová, Fürstová, Plšek. To nejlepší z Blízkých setkání uplynulých dní

Blízká setkání: 1. část: Petráček, Hollý, Hogenová, Fürstová, Plšek. To nejlepší z Blízkých setkání uplynulých dní

6. 1. 2024

55 min

+ 3:17:52
Obrázek epizody Ako Grinch ukradol Vianoce

Ako Grinch ukradol Vianoce

14. 12. 2023

50 min

+ 4:08:28
Obrázek epizody Vizitka: Simona Peková: Můj největší sen je ukázat, co ve mně ještě nikdo neobjevil

Vizitka: Simona Peková: Můj největší sen je ukázat, co ve mně ještě nikdo neobjevil

14. 12. 2023

50 min

+ 4:33:21
Obrázek epizody Osudové ženy: Milada Součková: Svůj soukromý život oddělovala od psaní. Nakonec prožila motiv vlastní knihy

Osudové ženy: Milada Součková: Svůj soukromý život oddělovala od psaní. Nakonec prožila motiv vlastní knihy

6. 1. 2024

24 min

+ 5:23:57
Obrázek epizody Vizitka: Simona Peková: Můj největší sen je ukázat, co ve mně ještě nikdo neobjevil

Vizitka: Simona Peková: Můj největší sen je ukázat, co ve mně ještě nikdo neobjevil

14. 12. 2023

50 min

+ 6:14:33
Obrázek epizody Simona Peková: Můj největší sen je ukázat, co ve mně ještě nikdo neobjevil

Simona Peková: Můj největší sen je ukázat, co ve mně ještě nikdo neobjevil

14. 12. 2023

50 min

+ 6:39:15
Obrázek epizody Pro a proti: Vysokorychlostní tratě nepotřebujeme, modernizujme stávající, říká právník spolku VRTáci

Pro a proti: Vysokorychlostní tratě nepotřebujeme, modernizujme stávající, říká právník spolku VRTáci

22. 1. 2024

24 min

+ 7:28:09
Obrázek epizody Režisér Bohdan Karásek: V dospívání jsem chtěl být hudební skladatel, je to nejlepší věc na světě

Režisér Bohdan Karásek: V dospívání jsem chtěl být hudební skladatel, je to nejlepší věc na světě

17. 1. 2024

48 min

+ 8:23:09
Obrázek epizody Blízká setkání: 1. část: Petráček, Hollý, Hogenová, Fürstová, Plšek. To nejlepší z Blízkých setkání uplynulých dní

Blízká setkání: 1. část: Petráček, Hollý, Hogenová, Fürstová, Plšek. To nejlepší z Blízkých setkání uplynulých dní

6. 1. 2024

55 min

+ 8:26:34
Obrázek epizody Filmové premiéry Pavla Sladkého: Tři mušketýři: Milady. Pokračování klasiky je spektáklem se zábavnými dialogy, hodnotí kritik

Filmové premiéry Pavla Sladkého: Tři mušketýři: Milady. Pokračování klasiky je spektáklem se zábavnými dialogy, hodnotí kritik

14. 12. 2023

3 min

+ 8:50:58
Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Podání ruky je na Aljašce zákon. Jsem hrdý, že jsem součástí tamní komunity, vypráví rybář z Moravy

Host Lucie Výborné: Podání ruky je na Aljašce zákon. Jsem hrdý, že jsem součástí tamní komunity, vypráví rybář z Moravy

14. 12. 2023

24 min

+ 9:36:10
Obrázek epizody Umýt si ruce nad uhelnou elektrárnou je mimo

Umýt si ruce nad uhelnou elektrárnou je mimo

6. 1. 2024

45 min

+ 10:07:31
Obrázek epizody Blízká setkání: Herec Ondřej Kavan: A takhle si nás pořád s bráchou pletou a mají mě za pošťáka Ondru

Blízká setkání: Herec Ondřej Kavan: A takhle si nás pořád s bráchou pletou a mají mě za pošťáka Ondru

14. 12. 2023

31 min

+ 10:23:27
Obrázek epizody Vítěz Big Brothera o drsné realitě v show: Zhubl jsem 11 kilo, v domě se předávala nemoc. A jak zvládl svou závislost?

Vítěz Big Brothera o drsné realitě v show: Zhubl jsem 11 kilo, v domě se předávala nemoc. A jak zvládl svou závislost?

17. 1. 2024

15 min

+ 11:18:27
Obrázek epizody 1. část: Petráček, Hollý, Hogenová, Fürstová, Plšek. To nejlepší z Blízkých setkání uplynulých dní

1. část: Petráček, Hollý, Hogenová, Fürstová, Plšek. To nejlepší z Blízkých setkání uplynulých dní

6. 1. 2024

55 min

+ 11:42:51
Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Podání ruky je na Aljašce zákon. Jsem hrdý, že jsem součástí tamní komunity, vypráví rybář z Moravy

Host Lucie Výborné: Podání ruky je na Aljašce zákon. Jsem hrdý, že jsem součástí tamní komunity, vypráví rybář z Moravy

14. 12. 2023

24 min

+ 12:07:34
Obrázek epizody Interview Plus: Tomio Okamura: Na většině ukrajinského území je úplný klid. Pomáháme víc, než musíme

Interview Plus: Tomio Okamura: Na většině ukrajinského území je úplný klid. Pomáháme víc, než musíme

14. 12. 2023

24 min

+ 12:31:35
Obrázek epizody Magazín o národnostních menšinách v Česku Ukrajinsko-český spisovatel a překladatel Alexej Sevruk vydal svůj první román Evropanka: Historky z Polesí, který má velmi příznivé ohlasy čtenářů i kritiků

Magazín o národnostních menšinách v Česku Ukrajinsko-český spisovatel a překladatel Alexej Sevruk vydal svůj první román Evropanka: Historky z Polesí, který má velmi příznivé ohlasy čtenářů i kritiků

6. 1. 2024

24 min

+ 13:02:56
Obrázek epizody Blízká setkání: Herec Ondřej Kavan: A takhle si nás pořád s bráchou pletou a mají mě za pošťáka Ondru

Blízká setkání: Herec Ondřej Kavan: A takhle si nás pořád s bráchou pletou a mají mě za pošťáka Ondru

14. 12. 2023

31 min

+ 13:06:16
Obrázek epizody Petr Holub: Snížit DPH na jídlo. V Polsku dnes bojují s následky

Petr Holub: Snížit DPH na jídlo. V Polsku dnes bojují s následky

14. 12. 2023

3 min

+ 13:39:56
Obrázek epizody Expert na Blízký východ BŘETISLAV TUREČEK - ISLÁM - každodenní život, postavení žen, Al-káida, mnohoženství

Expert na Blízký východ BŘETISLAV TUREČEK - ISLÁM - každodenní život, postavení žen, Al-káida, mnohoženství

25. 1. 2024

33 min