Kultura
Na dotek Petra Viziny
Podcast Na dotek Petra Viziny věnuje pozornost unikátním příběhům, práci a postojům. S partnery Galerií Hlavního města Prahy a knihkupeckou sítí Kosmas představujeme na Aktuálně inspirující osobnosti.
52 epizod
4 odběratelé
Kultura
Na dřeň
Podcast Na dřeň je (nejen) pro mladého kriticky smýšlejícího posluchače, který se nebojí pokládat si hlubší otázky. Jak žít naplněný život? Jak dělat ta správná rozhodnutí? Vztahy, hledání smyslu života, sociální problematika, angažovanost ve veřejném dění, psychologie,…
55 epizod
9 odběratelů
Kultura
Na vlnách EKG
Neinvazivní podcast podle skutečných událostí vytržených z kontextu. Až 7 % zajímavého obsahu. Podcast, který by bezpochyby poslouchal i Václav Havel, kdyby měl chuť. Během natáčení nezemřelo žádné zvíře. Může obsahovat podprahová sdělení, poslouchejte jen se souhlasem …
9 epizod
1 odběratel
Kultura
Nahrávky ovčí babičky
Váš čtrnáctidenní český podcast, kde hodnotíme seriály, hrajeme Dračí doupě, čteme Harryho Pottera, bavíme se o životním stylu a mnoho dalšího!
113 epizod
1 odběratel
Kultura
naposlech.cz
Webový magazín o audioknihách a dění kolem nich
160 epizod
4 odběratelé
Kultura
Nastav dUŠI
Mám chuť si povídat, přeskočit “small talk” a bavit se o tom podstatném, o tom hluboko v nás, co si zaslouží být slyšet. Hloubi své duše mi nastavují hosté, kterým podle mého stojí za to naslouchat. Pojdmě si povídat, opravdu povídat. O mně: https://www.weefsworld.eu/…
24 epizod
11 odběratelů
Kultura
Neděle Marie Tomsové
Nenechte si ujít vzpomínky a postřehy ze života v podání známé moderátorky a chrudimské rodačky Marie Tomsové.
50 epizod
2 odběratelé
Kultura
Nedělní šálek kávy s Miroslavem Donutilem
49 epizod
29 odběratelů
Kultura
Nevypínej!
Zveme tě do jedné netradiční domácnosti, z jejíhož úkrytu komentujeme veškeré grotesknosti v naší společnosti. Čtyři v jednom bytě, dva teplý páry, jeden z nás neslyší tě. Ať jsi černej, žlutej, bílej, línej... poslouchej a Nevypínej!
11 epizod
1 odběratel