Byznys
Fashion Podcast
Poslouchejte podcasty ze světa módy - na rozhovory si zvu majitele módních značek, butiků, e-shopů, modní poradce, stylisty a kohokoliv, kdo se pohybuje ve fashion byznysu a má co říct :-)
25 epizod
1 odběratel
Byznys
Fee za tip
Audia k článkům na realitním webu Fee za tip - užitečný web o nemovitostech
12 epizod
1 odběratel
Byznys
FILIP VLKANOVA: Podcast Show
Protože nevydržím dlouho zticha a chci tvořit, budovat něco co má smysl, podcast byl jasnou volbou. Kolem sebe mám spoustu skvělých lidí, proto se můžete těšit na doufám zajímavé rozhovory a nejen to. Jakožto spolumajitel agentury FIRA Media s.r.o. bych čas od času rád …
7 epizod
1 odběratel
Byznys
Finanční rádce Frekvence 1
„Při krachu banky o své peníze nepřijdete, za 7 pracovních dní je máte zpátky“, říká Renáta Kadlecová, výkonná ředitelka Garančního systému finančního trhu. K čemu Garanční systém slouží a co znamená, že je můj vklad pojištěný, se dozvíte v našem podcastu Finanční rádc…
4 epizod
1 odběratel
Byznys
FINANČNÍ TIPY
Rád bych svých 10 let zkušeností v oblasti financí předal co nejvíce lidem. Budu vám pravidelně přinášet zajímavé tipy ohledně finančního plánování, investic, úvěrů, pojištění atd.
2 epizod
5 odběratelů
Byznys
FOCUS podcast Daniela Gamrota
Potkávám lidi, se kterými si povídám o osobní produktivitě a tématech s ní spojených. Rád totiž teoretické informace porovnávám s praxí. Řekl jsem si, že je škoda nemít ze setkání hromadu poznámek, se kterými bych dál pracoval. A tak jsem si začal rozhovory natáčet. Věř…
12 epizod
6 odběratelů
Byznys
Forbes Česko
Nejlepší byznysový magazín v Česku přináší sérii pořadů Forbes Radio. Pravidelná inspirace, příběhy úspěšných, technologie, budoucnost, startupy, fuckupy...
203 epizod
129 odběratelů
Byznys
Fotka jako řemeslo
Fotka jako řemeslo je podcast pro všechny milovníky focení, těch kteří se jím živí nebo o tom jen uvažují ale i pro ostatní kreativce. Jiří Lízler, komerční fotograf s dlouholetou praxí s jeho ženou Lu se s Vámi podělí o zkušenosti s podnikáním ve fotografii a žádné tém…
25 epizod
4 odběratelé