Zábava
Ta, co mluví v koutě
Vítejte na temné straně! Nepřepínejte, protože se zde vyskytuje možnost, že Vás sledují a z účtu Vám zmizí velké množství peněz. To víte, živím se z nenávisti... Ale zpět do úvodu. Pár měsíců zpátky jsem se vzbudila s geniálním nápadem, který od té doby nemůžu vytlouct …
5 epizod
5 odběratelů
Zábava
Terapie sdílením podcast
#terapiesdilenim se stala nečekaným hitem poté, co Ester Geislerová a Josefina Bakošová aka Esterajosefina zveřejnily na Instagramu rozchodovou esemesku své kamarádky. Dnes jim od čtenářů chodí každý den stovky takových zpráv. Co všechno se za nimi skrývá a jaký vliv má…
1 epizoda
11 odběratelů
Zábava
Test věrnosti
Historicky jedna z nejúspěšnějších show radia Evropa 2. Poslechněte jak obstojí partnerské dovojice v Testu věrnosti. Podaří se moderátorům pozvat jednoho z páru na rande a prokáží tak jeho záletnické choutky? Jak na to bude reagovat jejich protějšek?
151 epizod
27 odběratelů
Zábava
thatboy.cz
Jsem randon kluk z Prahy, kterej tráví dost času online, píše a nahrává. Tenhle podcast bude o všem co se děje kolem nás(dost často o tom co mě s..re nejvíc) a taky si budu zvát zajímavý hosty...
6 epizod
1 odběratel
Zábava
The Joe Rogan Experience
The podcast of Comedian Joe Rogan..
542 epizod
4 odběratelé
Společnost
,Zábava
,Politika
TOPOL SHOW
Jediný premiér, který se toho fakt nebojí. Mirek Topolánek sundal rukavice a pravidelně servíruje ostrou glosu uplynulého týdne
72 epizod
11 odběratelů
Zábava
Tři Promile podcast
Podcast by Tři Promile
24 epizod
3 odběratelé
Zábava
Trojka v bytě
Tři holky z Brna, co se pustily do natáčení podcastů. Témata jsou ze života. Bavíme se o věcech, které nás zajímají. Sdílíme své názory a smějeme se. Chcete si poslechnout něco zábavného? Poslechněte si Trojku v bytě!
3 epizod
0 odběratelů