Zábava
Call Her Daddy
Follow along Alex Cooper and the Daddy Gang as they exploit the details of their lives, making you feel a hell of a lot better about yours. Relationships, sex, social scenes, embarrassing moments, and more are all addressed here on CALL HER DADDY. See you f****** Wednes…
582 epizod
3 odběratelé
Pro ženy
,Zábava
Čas kávičky
Jmenuji se Emča, nebo tedy Verča Emča. Mám ráda kávu, hudbu a nohy v teple. Jsem autorkou blogu Čas kávičky a stejnojmeného YouTubového kanálu. A proč jsem se rozhodla natáčet podcasty? Inu jsem žena a občas si ráda bezpoitně zaplkám a všem možném i nemož
77 epizod
9 odběratelů
Zábava
Cena srandy
Zábavný český podcast o strastech a bizarnostech, které dvěma komikům přináší vystupování před lidmi. Dan a Libor probírají všechno, od stand-upu, přes historky až po cestování. A to všechno místy vtipně.
70 epizod
15 odběratelů
Zábava
Čermák Staněk Comedy Podcast
Každý má na všechno názor. Vy, my i oni. Všichni. Věděli jste, že když do Facebooku napíšete slovo "!nevím", tak vám vybuchne klávesnice? Zjistil to LUDĚK STANĚK. A nikdo nechce, aby mu vybuchla klávesnice, to je jasné. Nechce to ani jeho kolega MILOŠ ČER
136 epizod
141 odběratelů
Zábava
Černá a Bílá
Jak to vypadá, když se Pat a Mat pokouší randit? Černá a Bílá - všechno, jen ne černobílý podcast Nely Březinové a Valentýny Procházkové o jejich tragikomických životech, díky kterému si budete připadat, že ten váš neni zas tak na nic. Špatné vztahy, sex a hodně trapný …
18 epizod
9 odběratelů
Zábava
COOLtalks
COOL podcast s COOL lidma na COOL témata.
31 epizod
7 odběratelů
Zábava
Czech cast
Na ČR jsou některé věci, které by si zasloužily změnu. A v tomto podcastu se o nich budeme bavit.
43 epizod
3 odběratelé
Zábava
Czech Radio 89.4fm
This is Czech radio for Czech boys And girls Czech Radio(HITY DC) Cover art photo provided by Brandi Redd on Unsplash: https://unsplash.com/@brandi1
2 epizod
3 odběratelé