
Podcast Made in Brno
78 epizod
28 odběratelů

12: Barbora Krčmová: "Na Evropu 2 jsem se chtěla vypracovat. Nečekala jsem, že to bude tak rychle."
10. 9. 2020
28 min

76: Ondřej Rýc, Renadi: "Pro většinu lidí je pití úleva. Kratom je velká hrozba. Lepší kratom než pervitin."
4. 12. 2023
50 min

54: František Špás: "Kombucha pomůže trávit, nezamotá hlavu alkoholem a pozvedne vás."
5. 8. 2021
25 min

58: Petr Kameník: „Pro některé lidi bylo těžké přijmout, jak orloj vypadá. Je to seběvedomá věc.“
23. 9. 2021
42 min

72: Markéta Vaňková, primátorka města Brna: "Myslím si, že ještě pořád mám Brnu co nabídnout."
14. 5. 2022
18 min

23: Táňa Kmenta: Nikoho jsem kvůli pandemii nepropustila. Třetí vlna přijde. Zvládneme to.
3. 12. 2020
35 min

71: Ondřej Širočka: REkrabička
7. 4. 2022
32 min

75: William & Thomas Artisan Bakery: “Jsme jedna z nejlevnějších řemeslných pekáren.”
19. 10. 2023
45 min

69: Petr Holík, Fakta o klimatu: "Korálové útesy, ledovce v Alpách a smrkové lesy v Česku nebudou."
24. 2. 2022
53 min

68: Zdeňka Hubáček Kujová: KUMST - Centrum pro kreativní profesionály
11. 2. 2022
40 min

67: Jan Liška & Tomáš Reger: Element je autentický. Neděláme z lidí blbce.
20. 1. 2022
1 hod 12 min

17: Kristýna Svobodová: O čem je jóga, jak s ní začít a kde v Brně
16. 10. 2020
32 min

57: Alena Slezáčková: „Schopnost udržet si duševní pohodu je dovednost, kterou se lze naučit.“
17. 9. 2021
48 min

32: Honza Hlaváček: Hantec je životní styl
4. 2. 2021
21 min

31: Brno na srdci, Brno na jazyku
28. 1. 2021
24 min

38: Petra Pachlová: Dnes pomáhám
18. 3. 2021
40 min

70: Michal Hrabí, Phonexia: "Ze scifi dneška děláme realitu zítřka."
3. 3. 2022
41 min

45: Ondřej Blaho - „Každý rok děkuju Bohu a osudu, že tu práci ještě dělám.“
14. 5. 2021
42 min

62: Būcheck - Zuzana Zuzáková & Peter Szamuhel
21. 10. 2021
39 min

61: Jana Tichá Janulíková, TIC Brno: "Nechceme Brno lakovat na růžovo. Máme tu i špatné věci."
14. 10. 2021
51 min

66: Lucie Štrublová, Společně k úsměvu: Největší iluzí je, když si myslíme, že umřeme staří.
14. 1. 2022
40 min

73: Denis Kramář, Rebelbean: Češi jsou zvyklí pít hořkou, míň kvalitní kávu
25. 5. 2023
56 min

21: Food Lover Brno
12. 11. 2020
20 min

47: World of chilli: „Češi se naučili chilli poznávat a používat."
12. 6. 2021
57 min

59: Petr Kameník: Cidérka
30. 9. 2021
26 min