Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Najděte si:

Český rozhlas

Zdraví

Podcast Český rozhlas - Jídlo a zdraví

Zdravě jíst, zdravě žít. Rady a rozhovory na téma zdravý životní styl.

129 záznamů

6 odběratelů

„Chyběl nám kontakt s lidmi,“ říkají blogeři Ogurčákovi, kteří si otevřeli vlastní bistro

6. 10. 2020

19:24

Hřejivá a léčivá polévka našich babiček, to je slepičí kaldoun Petry Neubauerové ze Zadní Třebaně

20. 9. 2020

08:29

Vlašské ořechy představují dávku zdraví ve skořápce

20. 9. 2020

03:38

Dobré odpalované těsto vyžaduje správný čas na přípravu, upozorňuje cukrářka Mirka van Gils Slavíková

20. 9. 2020

00:54

Poslechněte si: Pochoutkový rok 20. 9. 2020

20. 9. 2020

28:02

Kynutý koláč vám mimo to, že je dobrý, poskytne i nostalgický zážitek, vysvětluje majitelka koláčové pekárny Veronika Vavrová

18. 9. 2020

18:38

Fazole se zelím a bůčkem je dokonalé jídlo z jednoho pekáče od Rostislava Havrana z Hradce Králové

13. 9. 2020

07:42

Jak usmažit koblihy, aby z nich nevytékala marmeláda? Poradí cukrářka Mirka van Gils Slavíková

13. 9. 2020

01:11

Sádlo v minulosti a dnes. V jakých variantách se pochoutka připravuje?

13. 9. 2020

03:31

Poslechněte si: Pochoutkový rok 13. 9. 2020

13. 9. 2020

28:11

Bombastické mandarinkové řezy se smetanovým krémem a piškotem od Zuzany Königové z Ohrazenic

6. 9. 2020

08:06

Jaké ořechy zvolit při pečení dezertů? Poradí cukrářka Mirka van Gils Slavíková

6. 9. 2020

01:35

Steak je tak dobrý, jak dobré je maso!

6. 9. 2020

02:23

Poslechněte si: Pochoutkový rok 6. 9. 2020

6. 9. 2020

27:27

Udělejte si svoje zavináče z cejnů, budete nadšeni receptem Jana Pištěláka z Pustiměře

30. 8. 2020

07:17

Nejlepší zvěřinou je dančí maso. Udělejte si z něj guláš!

30. 8. 2020

03:26

Vyvarujte se tradičních chyb a upečte nejlepší piškot podle Mirky van Gils Slavíkové

30. 8. 2020

01:32

Poslechněte si: Pochoutkový rok 30. 8. 2020

30. 8. 2020

27:38

Rychlý kynutý štrúdl neboli trapštrúdl s jablky a mákem upekla Miroslava Kadlová z Borače

23. 8. 2020

06:41

Proč používají cukráři rádi meruňkovou marmeládu? Radí cukrářka Mirka van Gils Slavíková

23. 8. 2020

01:40

Jaroslav Sapík prozradil své kuchařské fígle a uvařil letní menu pro vítěze jarní soutěže

23. 8. 2020

04:09

Poslechněte si: Pochoutkový rok 23. 8. 2020

23. 8. 2020

22:20

Nejlepší hřibové karbanátky pro všechny milovníky hub usmažil Milan Dymák ze Zlína

16. 8. 2020

05:44

Známe ten nejlepší a nejlehčí krém do dortu. Radí cukrářka Mirka van Gils Slavíková

16. 8. 2020

02:31

Poslechněte si: Pochoutkový rok 16. 8. 2020

16. 8. 2020

26:06