Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Najděte si:

Český rozhlas

Zdraví

Podcast Český rozhlas - Jídlo a zdraví

Zdravě jíst, zdravě žít. Rady a rozhovory na téma zdravý životní styl.

108 záznamů

4 odběratelé

Číčánková polévka je rychle hotová a chutná. Naučila nás ji vařit Zdeňka Majerová z Dobřan

9. 8. 2020

06:46

V české kuchyni se bez mouky a krupice neobejdeme

9. 8. 2020

03:12

Jak doma připravit ten nejlepší karamel? Poradí cukrářka Mirka van Gils Slavíková

9. 8. 2020

01:30

„Italské maminky jsou nejlepší skoro ve všem, ale v pizze ne,“ říká italský pizzař z Nuslí

3. 8. 2020

18:36

Chodské dolky se švestkovou omáčkou od Zdeňky Houdkové potěší za tepla i za studena

2. 8. 2020

08:32

Co pečeme naspod, co nahoře a co ve středu trouby? Poradí cukrářka Mirka van Gils Slavíková

2. 8. 2020

01:50

Vinná klobása je český vynález? Podívejte se, jak se vyrábí

2. 8. 2020

03:32

Poslechněte si: Pochoutkový rok 2. 8. 2020

2. 8. 2020

27:18

Žravé bramborové placky se škvarky od Anny Bednářové z Chlumu u Třeboně

26. 7. 2020

07:08

Dobrá ledová káva osvěží, navíc podtrhne chuť i kvalitu kávy

26. 7. 2020

03:51

Třtinový cukr není lepší. Je jedno, jaký použijete na pečení, radí cukrářka Mirka van Gils Slavíková

26. 7. 2020

01:36

Poslechněte si: Pochoutkový rok 26. 7. 2020

26. 7. 2020

26:17

Lahodná a rychlá je svíčková pro chudé neboli zadělávané dršťky od Dagmar Taláškové z Ostravy

19. 7. 2020

07:01

Muž, který v Česku tvoří houbovou gastronomii

19. 7. 2020

03:02

Při pečení lineckého koláče nesmíte spařit těsto, radí cukrářka Mirka van Gils Slavíková

19. 7. 2020

01:40

Poslechněte si: Pochoutkový rok 19. 7. 2020

19. 7. 2020

26:55

Nejvláčnější dezert letošního léta je mouřenín v košili od Bohdany Rosenbergové z Přemyslovic

12. 7. 2020

07:08

V Krkonoších se připravovala kořalka z hořce, v každé chalupě měli jinou

12. 7. 2020

03:08

Jaké je tajemství solení těst při pečení? Prozradí cukrářka Mirka van Gils Slavíková

12. 7. 2020

02:15

Poslechněte si: Pochoutkový rok 12. 7. 2020

12. 7. 2020

29:37

„I plíseň může být hodná,“ vysvětluje český výrobce japonské pasty miso

10. 7. 2020

20:30

Nejlepší vepřový sulc je od babičky z rodiny Lenky Odvárkové z Rotavy, je masový a chuťově dokonalý

5. 7. 2020

06:28

Jak se u nás praží káva? Za pomoci bubnů a větráků

5. 7. 2020

03:26

Jak připravit dokonalé těsto na palačinky? Poradí cukrářka Mirka van Gils Slavíková

5. 7. 2020

01:02

Poslechněte si: Pochoutkový rok 5. 7. 2020

5. 7. 2020

25:12