Český rozhlas
Zdraví
Podcast Český rozhlas - Jídlo a zdraví
Zdravě jíst, zdravě žít. Rady a rozhovory na téma zdravý životní styl.
208 epizod
33 odběratelů

Na vidličce Romana Pauluse: Makový květ: Koláč, který provoní každou domácnost
25. 2. 2021
3 min

Na vidličce Romana Pauluse: Sojové výhonky: Jsou plné prospěšných látek
24. 2. 2021
2 min

Na vidličce Romana Pauluse: Obrácený jablečný koláč: Recept na výborný dezert
23. 2. 2021
3 min

Na vidličce Romana Pauluse: Pekingská kachna: Příprava není právě jednoduchá
22. 2. 2021
4 min

Ve vlastní šťávě: Gastro se vrátilo ke své podstatě – a tou je dobré jídlo, říká šéfkuchař Radek David
19. 2. 2021
20 min

Na vidličce Romana Pauluse: Olihně: U nás se servírují spíše výjimečně. Je to škoda
18. 2. 2021
3 min

Na vidličce Romana Pauluse: Kimči: Z čeho připravit korejské národní jídlo
17. 2. 2021
4 min

Na vidličce Romana Pauluse: Kynuté těsto: Recept od vyhlášeného šéfkuchaře
16. 2. 2021
3 min

Na vidličce Romana Pauluse: Kysané zelí: Recept na jeho domácí výrobu
15. 2. 2021
5 min

Na vidličce Romana Pauluse: Štrúdl: Jeden z nejpopulárnějších moučníků
11. 2. 2021
5 min

Na vidličce Romana Pauluse: Humr: Je velkou gastronomickou lahůdkou
10. 2. 2021
4 min

Na vidličce Romana Pauluse: Jelen: Má sílu, chuť a maso bývá křehké
9. 2. 2021
4 min

Na vidličce Romana Pauluse: Divoký guláš nebo ragú z divočáka: Nevšední a vynikající jídlo
8. 2. 2021
3 min

Ve vlastní šťávě: „Šunku v Česku usušíte klidně pod střechou stodoly,“ říká šéfkuchař Vojtěch Kalášek
5. 2. 2021
20 min

Na vidličce Romana Pauluse: Indická kuchyně: Má mnoho variant a chutí
4. 2. 2021
3 min

Na vidličce Romana Pauluse: Jehněčí: Je chutné a navíc velmi dietní
3. 2. 2021
4 min

Na vidličce Romana Pauluse: Kořenící směsi: Lze s nimi experimentovat?
2. 2. 2021
3 min

Na vidličce Romana Pauluse: Středomořská kuchyně: Zelenina v ní hraje prim
1. 2. 2021
4 min

Na vidličce Romana Pauluse: Sachr: Ke kávě je vynikající
28. 1. 2021
4 min

Na vidličce Romana Pauluse: Sůl: Znáte všechny její podoby?
27. 1. 2021
4 min

Na vidličce Romana Pauluse: Pomalé pečení: Výsledkem je šťavnaté a chutné maso
26. 1. 2021
3 min

Na vidličce Romana Pauluse: Kuře: Víme všechno o způsobech jeho přípravy?
25. 1. 2021
4 min

Ve vlastní šťávě: Jídlo musí být delikátní. Člověk se pak vyhne tomu, aby i při šetrném vaření lidi šidil, říká šéfkuchařka Lucie Rýzlerová
22. 1. 2021
19 min

Na vidličce Romana Pauluse: Kambala: Jak ji v obchodě poznat a jak správně servírovat
21. 1. 2021
3 min

Na vidličce Romana Pauluse: Svíčková na smetaně: Osvědčené postupy
20. 1. 2021
4 min