Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Najděte si:

Český rozhlas

Zdraví

Podcast Český rozhlas - Jídlo a zdraví

Zdravě jíst, zdravě žít. Rady a rozhovory na téma zdravý životní styl.

208 epizod

33 odběratelů

Na vidličce Romana Pauluse: Makový květ: Koláč, který provoní každou domácnost

25. 2. 2021

3 min

Na vidličce Romana Pauluse: Sojové výhonky: Jsou plné prospěšných látek

24. 2. 2021

2 min

Na vidličce Romana Pauluse: Obrácený jablečný koláč: Recept na výborný dezert

23. 2. 2021

3 min

Na vidličce Romana Pauluse: Pekingská kachna: Příprava není právě jednoduchá

22. 2. 2021

4 min

Ve vlastní šťávě: Gastro se vrátilo ke své podstatě – a tou je dobré jídlo, říká šéfkuchař Radek David

19. 2. 2021

20 min

Na vidličce Romana Pauluse: Olihně: U nás se servírují spíše výjimečně. Je to škoda

18. 2. 2021

3 min

Na vidličce Romana Pauluse: Kimči: Z čeho připravit korejské národní jídlo

17. 2. 2021

4 min

Na vidličce Romana Pauluse: Kynuté těsto: Recept od vyhlášeného šéfkuchaře

16. 2. 2021

3 min

Na vidličce Romana Pauluse: Kysané zelí: Recept na jeho domácí výrobu

15. 2. 2021

5 min

Na vidličce Romana Pauluse: Štrúdl: Jeden z nejpopulárnějších moučníků

11. 2. 2021

5 min

Na vidličce Romana Pauluse: Humr: Je velkou gastronomickou lahůdkou

10. 2. 2021

4 min

Na vidličce Romana Pauluse: Jelen: Má sílu, chuť a maso bývá křehké

9. 2. 2021

4 min

Na vidličce Romana Pauluse: Divoký guláš nebo ragú z divočáka: Nevšední a vynikající jídlo

8. 2. 2021

3 min

Ve vlastní šťávě: „Šunku v Česku usušíte klidně pod střechou stodoly,“ říká šéfkuchař Vojtěch Kalášek

5. 2. 2021

20 min

Na vidličce Romana Pauluse: Indická kuchyně: Má mnoho variant a chutí

4. 2. 2021

3 min

Na vidličce Romana Pauluse: Jehněčí: Je chutné a navíc velmi dietní

3. 2. 2021

4 min

Na vidličce Romana Pauluse: Kořenící směsi: Lze s nimi experimentovat?

2. 2. 2021

3 min

Na vidličce Romana Pauluse: Středomořská kuchyně: Zelenina v ní hraje prim

1. 2. 2021

4 min

Na vidličce Romana Pauluse: Sachr: Ke kávě je vynikající

28. 1. 2021

4 min

Na vidličce Romana Pauluse: Sůl: Znáte všechny její podoby?

27. 1. 2021

4 min

Na vidličce Romana Pauluse: Pomalé pečení: Výsledkem je šťavnaté a chutné maso

26. 1. 2021

3 min

Na vidličce Romana Pauluse: Kuře: Víme všechno o způsobech jeho přípravy?

25. 1. 2021

4 min

Ve vlastní šťávě: Jídlo musí být delikátní. Člověk se pak vyhne tomu, aby i při šetrném vaření lidi šidil, říká šéfkuchařka Lucie Rýzlerová

22. 1. 2021

19 min

Na vidličce Romana Pauluse: Kambala: Jak ji v obchodě poznat a jak správně servírovat

21. 1. 2021

3 min

Na vidličce Romana Pauluse: Svíčková na smetaně: Osvědčené postupy

20. 1. 2021

4 min